Skip to content
Data Science Serbia Meetup Argo workflows

Data Science Serbia Meetup: Argo workflows

“Argo workflows” je open-source rešenje koje omogučuje paralelno i sekvencijalno izvšavanje job-ova, gde je svaki job zasebni kontejner. Miloš Folić, Principal DevOps engineer @Things Solver će na praktičnom primeru pokazati kako se Argo workflows može koristiti za automatizaciju job-ova na Kubernetesu. “Argo Events” je takođe rešenje Argo projekta koje daje mogućnost automatizacije izvršavanja “Workflow-a”, i te tako približava svet ML-a cloud-native sferi.

Miloš je DevOps inženjer sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti sistemske administracije, posebno u bankarskom sektoru. Tokom svoje karijere, suočio se sa različitim izazovima u pogledu administracije sistema, praćenja i održavanja big data platformi, razvoja i primene CI/CD-a u projekte, postavljanja i održavanja mikroservisa u Kubernetes-u (Openshift) i Docker-u, itd. Tokom svog rada, pronašao je i upravljao različitim softverskim sistemima, poput CentOS, RHEL Ubuntu, FreeBSD, VMvare. Kao inženjer Kubernetes platforme, radio je za nekoliko međunarodnih kompanija na različitim cloud platformama (AWS, GCP). Poseduje temeljno iskustvo u analizi i identifikovanju rešenja za kupce na osnovu njihove jedinstvene infrastrukture, uključujući Kubernetes, AWS, Azure, Google Cloud, On-Prem, Redhat, Docker i mnoga druga.
Uživa u bliskoj saradnji sa timovima za razvoj, research, dokumentaciju i upravljanje proizvodima kako bi pružio visokokvalitetne proizvode i usluge u agilnom okruženju.

Domaćin događaja biće jedan od članova DSS-a, Bojan Sovilj (CloudWalker), koji će zajedno sa Milošem pokušati da približi publici koji su to izazovi sa kojima se DevOps inženjeri, koji rade na komercijalnim DS/ML proizvodima, susreću u svakodnevnom poslu, kako ih prevazilaze i koje savete imaju za one zainteresovane da se oprobaju u MLOps sferi.

Snimak događaja možete naći na linku:

  • Datum: 2021-06-09

Date

jun 09 2021
Expired!

Time

6:00 pm - 7:30 pm

More Info

Read More
REGISTER
SR